УКР РУС

"Цілковита маячня": Воронін відреагував на звинувачення у "споюванні" Селезньова

2 лютого 2021 Читать на русском

Тренер московського Динамо Андрій Воронін прокоментував чутки про те, що зустрічався і випивав з колишнім партнером по збірній України Євгеном Селезньовим.

"Я дійсно зустрічався з Женею Селезньовим, ми знайомі багато років. Але ніякого алкоголю на цій зустрічі, як пишуть журналісти, не було. Цілковита маячня.

"Селезньов зустрівся з Вороніним – посиділи добре": журналіст розкрив подробиці фатального гуляння форварда Колоса

Я – тренер московського Динамо, я дорожу своєю репутацією і своєю роботою. Сподіваюся, що Женя з Колосом у всьому розберуться, і він продовжить виступати за клуб. Повторюся – при мені на зустрічі ніхто не пив.

А пану Крамару та його джерелам я раджу краще перевіряти інформацію. І взагалі звертати увагу на те, що пишеться про інших людей і в якому це світлі їх виставляє. А то раптом у мене знайдуться свої джерела, причому обізнаніші, ніж у журналіста Крамара", – сказав Воронін у коментарі виданню Sport24.

Нагадаємо, товариський матч між Колосом та брестським Рухом закінчився з рахунком 2:2, а Селезньов так на поле і не вийшов. Євген вже покинув розташування Колоса, однак офіційно про розрив контракту поки не повідомили.

Хто такий Марк Гінзбург, який розвиватиме Динамо? Контакти із Трампом та Кадировим, легендарні предки і картини Пікассо