УКР РУС

"Це не лідер, але в Серії А немає слабких команд": Забарний оцінив наступного суперника збірної України

16 травня 2022 Читать на русском

Захисник збірної України Ілля Забарний поділився думками щодо перемоги країни на Євробаченні та завтрашнього спарингу проти Емполі.

"Перемога на Євробаченні – це дуже добрий імпульс для всієї України. Зараз наша країна переживає важкі часи, і це дуже емоційний момент для кожного українця. Коли дивилися останній підрахунок голосів, ми з хлопцями дуже хвилювалися, аж серце завмирало. Але ми вірили в перемогу, це мало статися. Це заслужено.

Гравці збірної України оваціями привітали Kalush Orchestra з перемогою на Євробаченні-2022 – емоційне відео

Ми теж маємо піднімати дух українців на футбольному полі. І не тільки в червні. Уже зараз будуть матчі, які можуть дати нашим уболівальникам позитивний настрій. Зараз, наприклад, ми будемо грати проти Емполі. Хоча це не лідер, але я вважаю, що в Серії А немає слабких команд, грати там вміють. Вони будуть намагатися показати все, на що здатні. Ми ж виходимо боротися не тільки за себе, а й за всю країну.

Щодо тренувань, то ми вже два дні перебуваємо під навантаженнями. Це потрібно, і ми як професіонали маємо їх витримувати, щоб закласти фундамент на наступні поєдинки", – цитує Забарного прес-служба УАФ.

Росія напала на Україну: Ярмоленко попрощався в шоу проти Зінченка, на війні загинув тесть гравця збірної (LIVE)