УКР РУС

"Це нагадує ситуацію Бонуччі, яку вирішив психолог", – відомий скаут дав пораду Коваленку

12 листопада 2019 Читать на русском

Відомий український скаут Алекс Великих в інтерв'ю "Футбол 24" пояснив ігрові проблеми півзахисника донецького Шахтаря Віктора Коваленка психологією.

"Гравець, який увесь час вважається перспективним, але час минає, а Віктору ніяк не вдається впоратись із ситуацією, коли від нього очікують великого футболу. Талант є, вік той, коли треба домінувати, але завжди щось не виходить.

Шахтар – Динамо: поліція відкрила кримінальне провадження за расистські вигуки фанатів киян

Можна лише побажати йому стати основним у клубі та збірній. Втрачати такого сильного півзахисника нікому б не хотілося. Думаю, основна проблема все ж у психології. Це нагадує ситуацію, у якій свого часу перебував Бонуччі, і яку він вирішив завдяки психологу", – розповів скаут.

Відзначимо, що в сезоні 2019/20 Віктор Коваленко провів 13 матчів у всіх турнірах, у яких забив лише 1 м'яч. Нинішня кампанія є вже 6-ю на професіональному рівні для хавбека.

Повну версію інтерв'ю з Алексом Великих читайте на "Футбол 24": "Миколенко цікавить великих європейських агентів": Шевченко де-факто в Мілані, Лунін чекає змін, Тайсон – неактуальний