УКР РУС

"Це чума, грати більше не можна": президент Брешії – про ситуацію з коронавірусом в Італії

22 березня 2020 Читать на русском

Очільник Брешії Массімо Челліно поділився думками з приводу пандемії COVID-19 і назвав реальні терміни відновлення Серії А.

"Я думаю лише про наступний сезон. Кубок, скудетто... Лотіто (власник Лаціо – прим.) хоче скудетто? Нехай забирає. Він переконаний, що у нього непереможна команда, дозволимо йому насолоджуватися цією думкою.

Дуглас Коста покинув Італію через спалах коронавірусу

Є набагато важливіші речі. Потрібно думати не про те, коли відновити турніри, а про те, щоб вижити. І якщо говорити про футбол, то все повинно бути перенесено на наступний сезон. Реалізм, джентльмени. Це чума. Цього року більше не можна грати. Думайте про наступний сезон. Хтось все ще не розуміє, що відбувається, і це гірше, ніж вірус. Я не вірю в дива, вже давно перестав у це вірити", – цитує Челліно видання Gianlucadimarzio.com.

Цікаво, що напередодні саме президент Брешії піддався потужній критиці ЗМІ та вболівальників, після того, як попри карантин зібрав на базі всіх працівників тренерського штабу, наражаючи їх на смертельну небезпеку. Керівництво клубу тоді виправдовувалось, що всі заходи безпеки на зустрічі були дотримані, а сам збір був присвячений питанню належного функціонування при екстрених умовах.

Нагадаємо, Італія найбільше в Європі потерпає від коронавірусу. Станом на 22 березня в країні інфіковано 53,5 тисячі осіб, померло вже 4825 людей.

Маліновський опинився в епіцентрі жаху – коронавірус повністю паралізував Бергамо