УКР РУС

"Це було королівське побиття". Матч Барселона – Челсі в огляді англійських ЗМІ

15 березня 2018 Читать на русском

Англійські ЗМІ роздають компліменти Барселоні, зачаровані магією Ліонеля Мессі та розчаровані грою Челсі у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

The Sun

Топ-темою стали голи, які голкіпер Челсі Тібо Куртуа пропустив поміж ніг після ударів Ліонеля Мессі. Видання пише, що магія Мессі розгромила "синіх" та поховала "євромрію" головного тренера команди Антоніо Конте.

Барселона розгромила Челсі, Мессі принизив Куртуа неймовірним та історичним дублем – Каталонія у чвертьфіналі

У своєму матеріалі The Sun пише, що "пенсіонери" так і не змогли знайти шлях до воріт Барселони, а Куртуа припустився кількох фатальних помилок, які вирішили долю матчу.

Використовуються така гра слів як, "what a mess", що означає "що за безлад"

Daily Mail

Акцентують увагу на Мессі, який відзначився дублем у воротах Челсі, забив свій 100-ий у Лізі чемпіонів та був архітектором усіх атак каталонської команди. Видання відзначає яскраву гру лідера Барселони, якого просто неможливо зупинити.

The Telegraph

Видання вважає, що Ліонель Мессі надто крутий для команди Антоніо Конте, гравці якої із благоговінням спостерігали за грою аргентинської зірки. The Telegraph називає цю поразку Челсі "королівським побиттям".

The Guardian

Звертають увагу на те, що Челсі в останні кілька сезонів не може добитися позитивних результатів у матчах плей-офф Ліги чемпіонів. А у вчорашньому поєдинку проти Барселони лондонці болісно нагадали про зниження свого європейського статусу.

Додамо, що востаннє "сині" піднімали кубок європейських чемпіонів над головами у сезоні-2011/12.

Барселона – Челсі: нещадний тролінг Куртуа через принизливі голи Мессі