УКР РУС

"Це абсолютна неповага", – Федерація футболу Іспанії проти проведення матчів Ла Ліги в США

8 вересня 2018 Читать на русском

Президент Федерації футболу Іспанії Луїс Рубіалес розкритикував очільника Ла Ліги Хав'єра Тебаса, який уклав контракт з компанією Relevent Sports на проведення ігор чемпіонату Іспанії в США.

"Хав'єр Тебас поговорив вже з усіма, крім тих людей, з якими він мав поговорити. Це абсолютна неповага, невірний і незрозумілий вчинок. Цей президент вимагає багато чого від інших, коли його власна поведінка відверто залишає бажати кращого.

Лицеміри проти жадібної Ла Ліги в гонитві за довгим євро – Прімера їде за океан і шкодувати не варто

Нам не надходило жодного дзвінка. Контракту Ла Ліги я не бачив, тому не можу сказати багато чого, але я скажу наступне: президент ФІФА захищає внутрішні чемпіонати, а проведення матчів ліги в іншому місці є вторгнення в країну, де ці матчі хочуть провести.

Тебас повністю проігнорував гравців і клуби, підписавши контракт на 10 або 15 років. Його поведінка була жахливою, але це в стилі Хав'єра Тебаса. Так він діє завжди. Прямо кажучи, він грубіян. Він підписав контракт, який не в його компетенції підписувати.

Те, що він підписав, марне. Без нашого дозволу цей контракт нічого не означає, тому ми подивимося, що станеться", – цитує Рубіалеса The Guardian.

Раніше стало відомо, що Ла Ліга буде проводити матчі у Північній Америці. Окремі оглядачі припускали, що Реал та Барселона можуть зіграти в США вже у цьому сезоні.