УКР РУС

Трубін розкішними сейвами допоміг Бенфіці вибратися в лідери – "орли" в драматичному матчі оформили камбек на 90+7fire

13 листопада 2023 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Бенфіка вирвала перемогу в матчі зі Спортінгом (2:1) в 11 турі чемпіонату Португалії. Результат та огляд матчу – в цій новині на "Футбол 24".

Чемпіонат Португалії, 11 тур

Бенфіка – Спортінг – 2:1

Гол: Невеш, 90+4, Тенгстедт, 90+7 – Д'єкереш, 45

Лісабонське дербі завершувало черговий тур в чемпіонаті Португалії. Бенфіка на своєму полі приймала Спортінг. Український голкіпер Анатолій Трубін вийшов в стартовому складі.

Кочергін віддав геніальний асист – відео техніки українця рівня Зідана

Обидві команди мали гарні моменти, щоб відкрити рахунок. Здавалось, що все ж Спортінг ближче до гола, ніж господарі. Трубіну довелося кілька разів вступати в гру. Сейви українця були ефектними, а його дії випромінювали спокій. Втім, Бенфіка пропустила гол в роздягальню. Д'єкереш потужну пробив, а Анатолій не був готовий до такого удару.

В другому таймі "орли" не дозволили Спортінгу створити бодай один шанс біля своїх воріт, але й нагодами не скористалися. Відігратися вдалося лише в доданий час. Невеш спочатку зрівняв рахунок, а Тенгстедт приніс перемогу на 90+7.

Спортінг та Бенфіка тепер мають однакову кількість очок – по 28. "Орли" випереджають свого суперника в таблиці за додатковими показниками.