УКР РУС

Трубін провів найгірший матч за Бенфіку, не зумівши помститися кривднику Шахтаря – "орли" зганьбилися проти Порту

4 березня 00:38 Читать на русском
Автор: Ольга Любушкіна

Порту переграв Бенфіку (2:0) у 24 турі чемпіонату Португалії. Результат та огляд матчу читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Португалії, 24 тур

Порту – Бенфіка – 5:0

Голи: Галену, 20, 44, Вендел, 56, Пепе, 76, Намасо, 90

Вилучення: Отаменді, 61 (Бенфіка)

Трубін пройшов шлях від "товстуна" до найдорожчого голкіпера світу – як ідеально втекти зі "золотої клітки" Шахтаря

Бенфіка з перших хвилин почала страждати від тиску Порту. Господарі намагалися забити швидкий гол, тому Трубіну роботи вистачало. Перший м'яч у ворота українця влетів на 20 хвилині. Анатолій не дуже вдало зіграв в епізоді, що й призвело до гола. Його автором став кривдник Шахтаря Галену, який оформлював дубль в матчі з "гірниками" в Лізі чемпіонів. Трубін кілька разів виручав свою команду, але удари Порту були досить простими. Під кінець першого тайму Галену знову засмутив українця.

По перерві господарі продовжили громити Бенфіку. Вендел на 56 хвилині забив третій м'яч Порту. В атаці у "орлів" мало, що виходило. До 70 хвилини лише раз зуміла пробити у площину воріт "драконів". Порту не зупинився на трьох м'ячах. Трубін при четвертому голі вибрав правильне положення, але ніяк не завадив Пепе забити. Українцю ще раз довелося виймати м'яч зі своїх воріт. У підсумку Бенфіка програла з рахунком 5:0.

Команда Трубіна перебуває на другій сходинці в турнірній таблиці з 58 балами. Порту розташувався на третьому місці з 52 очками