УКР РУС

Трубін оцінив свій дебют за збірну України та озвучив амбітні плани у національній команді

2 квітня 2021 Читать на русском

Голкіпер Шахтар та збірної України Анатолій Трубін поділився емоціями від дебюту у складі національної команди.

"Дебют у збірній України? Чесно кажучи, це була мрія. Ти вперто працюєш – і праця винагороджується. Звичайно, я думав про збірну України, мріяв. Це позитивний момент і приємні емоції. Але засмучені результатом, тому що потрібно було вигравати.

Україна – Казахстан: перехвалені, переоцінені – катастрофа у відборі ЧС-2022, фіаско з 28 ударами і слабка втіха

В цілому, у нас було багато моментів, які не реалізували. Не вистачило реалізації, одного удару. Мені про свою гру важко сказати, тому що моментів біля воріт майже не було. Не брав участі майже у грі, кілька епізодів всього.

Хлопці привітали з дебютом. Головний тренер був засмучений, тому просто потиснув руку і привітав. Через результат ні в кого не було позитивних емоцій. Андрій Пятов підтримав, сказав, що молодець і сказав, що зіграв впевнено. Тепер хочеться потрапити на Євро. Але все залежить від мене, як проведу залишок сезону. Потрібно працювати, а там подивимося", – поділився Трубін у коментарі Shakhtar News.

Нагадаємо, голкіпер дебютував у складі збірної України в матчі проти Казахстану у відборі до ЧС-2022, проте команда Шевченка не змогла здобути перемогу – матч завершився внічию 1:1.

"Це дитячий садок": Шевченку пропонують революцію після казахів, капітанство – не для Зінченка, а Маліновський – герой