УКР РУС

Трубін отримав похвалу від екс-воротаря збірної Іспанії, який епічно вибивав Шахтар з Кубка УЄФА

17 березня 2023 Читать на русском

Голкіпер Шахтаря Анатолій Трубін поділився емоціями від вильоту команди з Ліги Європи та отримав несподівані слова підтримки.

"Дуже важкий та сумний день для всіх нас. Але те, що зробила команда, варто поваги. Я дуже гордий бути її частиною. Гордий за кожного в команді. Вважаю, що ми провели чудову єврокампанію, враховуючи, що в нас ніхто не вірив та не вірить.

Фейєнорд – Шахтар – 7:1 – відео голів та огляд матчу Ліги Європи

Кожен матч ми доводили, що можемо грати та показувати результат. І робили це так, як вміли, завжди щиро та зі 100% віддачею. Грали за себе, за всю Україну. Вмотивовані власними мріями, настановами Ігора Йовичевича та вашою неймовірною підтримкою. Ми продовжимо працювати далі ще краще, я впевнений. Такі розгромні поразки роблять нас сильнішими. Вже не раз доводили, що вміємо працювати над помилками та розпочинати все з початку з новими силами", – написав Трубін у своєму Instagram.

В коментарях під постом своє послання залишив екс-воротар Севільї та збірної Іспанії Андрес Палоп, який в 2007 році в додатковий час забив Шахтарю та вивів свою команду в 1/4 фіналу Кубка УЄФА. "Ви герої. Ви тяжко працювали у дуже важких умовах. Цей результат став перепоною на вашому шляху, але ви дуже талановиті гравці.

Тепер вам треба думати тільки про одне: працювати і працювати ще більше, щоб досягти ваших командних та індивідуальних цілей. Великі команди видно у важкі моменти. Коли побачимось одного дня, обійму тебе", – написав Палоп.

Шахтар вилетів із єврокубків, пропустивши від Фейєнорда 7 голів – Келсі підсолодив приниження донеччан