УКР РУС

Трубін покинув Шахтар – Бенфіка оголосила фінансові умови трансферу, 100 мільйонів клаусулиbomb

10 серпня 2023 Читать на русском

Український голкіпер Анатолій Трубін змінив донецький Шахтар на лісабонську Бенфіку. Обидва клуби підтвердили трансфер на своїх офіційних ресурсах.

Анатолій Трубін став гравцем португальської Бенфіки. Про це пише сайт Шахтаря. Український воротар підписав контракт на 5 сезонів до 2028 року.

Палкін міг покинути Шахтар заради переможця Ліги Європи – все вирішив дзвінок Ахметова

За офіційною інформацією лісабонського клубу, Бенфіка заплатила Шахтарю 10 млн євро. Ще 1 мільйон передбачений у вигляді потенційних бонусів. "Гірники" також отримають 40% від подальшого продажу голкіпера.

Сума відступних за Трубіна становить вражаючі 100 мільйонів євро, повідомляє сайт "орлів". Саме таку клаусулу доведеться виплатити потенційному покупцеві українського голкіпера, щоб не вести переговорів з португальцями.

Нагадаємо, тривалий час фаворитом у боротьбі за українця називали Інтер, однак міланський клуб відмовився виконувати умови Шахтаря і планував за рік забрати Анатолія безкоштовно. "Гірники", навчені гірким досвідом фінансових втрат через "правило ФІФА", вирішили зіграти на випередження. Transfermarkt оцінює гравця у 22 мільйони євро.

Як відмовитися від України та Шахтаря заради довгого рубля і опинитися в повній дупі – повчальна історія Марка Мампассі