УКР РУС

Трьох голів Італії виявилося замало – Манчіні очікував ще більшого погрому Швейцарії

17 червня 2021 Читать на русском

Головний тренер збірної Італії Роберто Манчіні переконаний, що його команда могла обіграти Швейцарію зі ще більшим рахунком.

"Ми зіграли добре. Це була дуже складна гра. Швейцарія – сильна і фізично міцна команда. У нас були деякі проблеми на початку, але потім ми налагодили гру і перемогли цілком заслужено. Ми могли знімати всі питання про переможця ще раніше, адже створили чимало моментів, але це нормально, що іноді не все залітає у ворота. Проте хлопці виконали чудову роботу.

Італія розгромила Швейцарію й першою вийшла в 1/8 фіналу Євро-2020

Це саме те, що хлопці повинні робити. Я постійно прошу їх про це. Завжди потрібно вірити, що будь-яка атака може завершитися голом. Саме так і вийшло, коли Локателлі віддав пас на Берарді і сам паралельним курсом помчав до воріт.

Локателлі провів феноменальний матч. Півзахиснику не так то просто забити два м'ячі. У першому голі у нас вийшла прекрасна комбінація, а в другому все вирішила індивідуальна майстерність. Вся команда була на висоті, а з урахуванням, що це була друга гра за п'ять днів, то це вдвічі приємніше", – цитує Манчіні офіційний сайт УЄФА.

Герой дня: Мануель Локателлі продинамив Шахтар, хоче до Роналду, розриває Євро-2020 і набиває собі ціну