УКР РУС

Фіаско Челсі, тріумф Хаддерсфілда, Евертон переміг завдяки голу Руні

12 серпня 2017 Читать на русском

У рамках 1 туру АПЛ Челсі програв Бернлі, Вест Бромвіч впорався з Борнмутом, Хаддерсфілд переміг Крістал Пелас, а Саутгемптон зіграв внічию з Суонсі.

Чемпіон Англії грав проти скромного Бернлі. Здавалося, вдома команда Конте спокійно впорається з хлопцями Шона Дайча, однак перший тайм виявився справжнім кошмаром для "аристократів". На 14 хвилині капітан Кехілл грубо зіграв проти Дефура – червона картка. Італієць відразу зняв півзахисника Жеремі Бога, випустивши захисника Андреаса Крістінесена. Після вилучення "бордові" розпочали знущатися над захистом Челсі, особливо діставалося Давіду Луїсу та Антоніо Рюдігеру. Результат першого тайму – 3:0 на користь гостей! На 59 хвилині рятувати "синіх" вийшов Альваро Мората. Після появи іспанця інший іспанець, Алонсо, пострілом з штрафного ледве не сквитав один гол – воротар Хітон зіграв блискуче. Голи Морати та Давіда Луїса ледве не подарували Челсі нічию. Також наприкінці матчу другу жовту отримав Фабрегас. У 2 турі лондонці зіграють у дербі проти Тоттенхема.

Вест Бромвіч в матчі проти Борнмута забив першим завдяки вдалій грі головою єгиптянина Хегазі. Гол захисника виявився переможним для "дроздів".

Нинішній напад Евертона являє собою небезпечну суміш молодості та досвіду: Сандро Рамірес і Вейн Руні. Саме останній наприкінці першого тайму класним ударом головою подарував "ірискам" три пункти.

Автором першого гола Хаддерсфілда у сезоні виявився гравець Крістал Пелас Ворд, який відзначився у власні ворота. А м’ячі Стіва Муньє забезпечили новачку АПЛ блискучу перемогу його команді!

Саутгемптон та Суонсі зіграли внічию – 0:0. "Святі" грали краще, багато атакували, тоді як "лебеді" жодного разу не вдарили у площину. Незважаючи на бліду гру, Суонсі набирає перше очко.

Чемпіонат Англії 2017/18, 1 тур

Челсі – Бернлі – 2:3

Голи: Мората, 69, Д. Луїс, 88 – Воукс, 24, 43, Уорд, 39

Вилучення: Кехілл, 14, Сеск, 81

Вест Бромвіч – Борнмут – 1:0

Гол: Хегазі, 31

Евертон – Сток Сіті – 1:0

Гол: Руні, 45+1

Крістал Пелас – Хаддерсфілд – 0:3

Голи: Ворд, 23, аг, Муньє, 26, 78

Саутгемптон – Суонсі – 0:0