УКР РУС

"Три клуби-бунтівники лише марнують енергію": президент ПСЖ ще раз "вколов" Реал та інших прихильників Суперліги

6 вересня 2021 Читать на русском

Президент ПСЖ Нассер Аль-Хелаїфі продовжує завдавати ударів по репутації Реала. Після зриву трансферу Мбаппе настав час нагадати про причетність мадридців до бунтівної Суперліги.

"Я не хочу багато говорити про Суперлігу, тому що це змістить фокус з реальних проблем клубів. Я просто скажу, що деякі люди намагалися розділити нас, але досягли протилежного. Вони зблизили нас, навіть зробили сильнішими.

Трансфер Неймара обійшовся ПСЖ у півмільярда євро – шокуючі цифри найдорожчого переходу в історії

У той час, як три клуби-бунтівники лише марнують енергію, спотворюють реальну картину і продовжують зводити руки до небес, інші разом рухаються вперед і концентрують всі свої сили на побудові кращого майбутнього для європейського футболу. Ми повинні мати фінансову стабільність. Якщо ми не відреагуємо швидко, наслідки можуть бути непоправними. Фінансовий фейр-плей повинен бути переглянутий. У нас повинні бути міцніші відносини з УЄФА. Ми вважаємо, що футбол – для всіх", – наводить слова Аль-Хелаїфі AS.

Нагадаємо, ідею Суперліги підтримали 12 клубів, однак ПСЖ серед них не було. Наразі від проекту публічно не відмовились лише Реал, Барселона та Ювентус.

ПСЖ усіх нагнув, Мессі спровокував Роналду, а Реал програв війну шейхам – найголовніше про літнє трансферне вікно 2021