УКР РУС

Тренери "Динамо" пройшли стажування у "Мілані"

13 жовтня 2016 Читать на русском

Тренери основної та молодіжної команд київського "Динамо" Гліб Платов, Віталій Кулиба та Антон Дяченко пройшли стажуванні в Італії.

"Ідею поїхати у "Мілан" нам запропонував генеральний директор "Динамо" Резо Чохонелідзе. Під час паузи в чемпіонаті така можливість з'явилася і ми її із задоволенням використали. Ми провели цілий день на базі "Мілана" та в лабораторії "Milan Lab", яка відома у всьому світі. Вона знаходиться на базі клубу, у спеціалізованому будинку.

Багатомільйонне високотехнологічне обладнання найсучаснішого зразка дозволяє провести детальну діагностику футболіста та запобігти можливим проблемам зі здоров'ям, травмам, спадам у функціональному стані тощо. Ми дізналися багато нової інформації та побачили майбутні тенденції розвитку наукового підходу у футболі. Також побачили, в якому напрямку рухається розробка програмного забезпечення у футболі, як планується впровадження штучного інтелекту у процес оцінки стану футболістів зокрема й команди загалом", – розповів Гліб Платов.

Циганков та Бурда готуються до повернення на поле

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях