УКР РУС

Тренери "Бенфіки" та "Ліону" про гру

3 листопада 2010

У матчі з "Ліоном" "Бенфіка" до 75-ї хвилини вигравала 4:0, проте португальці ледь не втратили перемогу. Тренери обох команд розповіли, що думають про цю гру.

"До 75-ї хвилині моя команда грала чудово. Потім я провів кілька замін, щоб освіжити дії підопічних і підвищити темп гри, але цього не сталося. Рахунок скоротився до 4:1, потім до 4:2... Команда болісно сприйняла пропущені м'ячі та втратила почуття самовладання. "Ліон" це відчув і змінив хід матчу.

Я хотів, щоб це все скоріше закінчилося, оскільки "Ліон" грав все краще. Але найголовніше те, що ми провели чудові 75 хвилин і добилися перемоги", - сказав наставник “Бенфіки” Жорже Жежуш.

Натомість тренер “Ліона” Клод Пюель сказав, що не дуже то й вірив в те. Що його команді вдасться відігратися: "За рахунку 0:3 ми вже не могли думати про три очки. Завдання було інше - скоротити відставання, оскільки в подальшому можуть мати значення результати очних зустрічей. Принаймні за цим показником ми попереду.

Ми двічі пропустили після "стандартів" і два рази проґавили контратаки, організовані після стандартних положень у нашому виконанні. Зіграли простодушно, але я хочу наголосити на тому, як ми провели заключну частину другого тайму. Ми повинні й надалі показувати таку гру.

Добре проявили себе гравці, що вийшли на заміну - Жан Макун, який не міг відіграти повний матч, і Александр Ляказетт. Сумно, що матч розпочався з двох наших голів, котрі не були зараховані. Але важливо, що ми все ж таки спромоглися гідно відповісти. Тепер ми повинні не програти у виїзному матчі проти "Шальке".