УКР РУС

Тренер Славії Трпішовскі: Динамо – не найпростіший жереб, я б хотів Аякс чи Базель

23 липня 2018 Читать на русском

Наставник празької Славії Їндржих Трпішовскі прокоментував результати жеребкування 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, за підсумками якого його команда зіграє проти київського Динамо.

Наставник Славії віддав належне Динамо перед протистоянням команд у 3-му раунді кваліфікації ЛЧ 2018/19.

"Динамо – не найпростіший жереб. Я б хотів потрапити на Аякс чи Базель. Однак я радий, що нам не попалася Бенфіка. Португальці були б для нас найскладнішим суперником. У більшості випадків матч-відповідь краще проводити вдома. Тоді на вашому боці буде підтримка вболівальників у вирішальний момент. Але насправді все залежить від поточної форми гравців і їх дій на полі. Тому не так уже й важливо, де грати перший матч.

Славія: історичний суперник Шахтаря, який протистоятиме Динамо – все, що потрібно знати про чехів

Що стосується Динамо, то ця команда складається переважно з українських футболістів, майже всі з яких грають в національній збірній. Також у них є якісні легіонери. Такі, як наприклад, Піваріч і бразилець Че Че. Ми бачили два матчі киян на зборах, один з них проти Вікторії.

З нетерпінням чекаю перших матчів кваліфікації Ліги чемпіонів, тому що це величезний досвід", – цитує Трпішовскі офіційний сайт Славії.