УКР РУС

Тренер Шахтаря Северіно оцінив моральний стан команди після не надто вдалого старту УПЛ

26 вересня 2020 Читать на русском

Перший асистент головного тренера Шахтаря Вітор Северіно розповів про психологію команди і прийдешній поєдинок з Олімпіком.

"Звісно, ми розчаровані такими результатами, однак замість того, щоб просто думати про це, ми намагаємося зрозуміти, чому так сталося. Аналізуємо й шукаємо шлях, який приведе лише до перемог. Це нормальний, природний шлях Шахтаря.

Коноплянка має намір покинути Шахтар, – ЗМІ

Основну стратегію спрямовано на відновлення – це непросто. Аналітична робота здебільшого ґрунтується на відеоаналізі. Плюс частину роботи спрямовано на менталітет, аби ми швидше відновилися й стали на ноги. Не слід гаяти час і засмучуватись через те, що сталося. Спрямовуємо енергію на те, щоб додати й вирости. Готуємось до найближчого поєдинку, щоб в неділю перемогти.

Намагаємось донести футболістам, що вони – гравці топового рівня. Раніше ми вже продемонстрували багато хорошого. Важливо усвідомлювати, що зроблено на полі неправильно. Втім, слід лишатися завжди в правильному настрої. Не можна гаяти час на негативні думки. Тому ми намагаємось передавати більше енергії хлопцям, пояснити те, що вони і без того знають. Шахтар – велика команда з дуже кваліфікованими футболістами. Багато хорошого позаду, проте й попереду також", – сказав Вітор Северіно в ефірі Shakhtar News.

Нагадаємо, Шахтар після трьох турів посідає шосту сходинку з п'ятьма очками у своєму активі. Вже завтра, 27 вересня, "гірники" зіграють проти Олімпіка. Початок матчу о 17:00.

"Розуміли увесь підтекст матчу проти Шахтаря": куди подівся Олександр Бабич і чи були переговори із Зорею