УКР РУС

Тренер Луч-Енергії Григорян відправлений у відставку – найскандальніше звільнення тренера у Росії?

21 квітня 2018 Читать на русском

Наставник російського клубу Луч-Енергія покинув свою посаду. Клуб вирішив розірвати контракт з тренером. Російські ЗМІ вже назвали історію зі звільненням найбільш дикою відставкою тренера в Росії.

Олександр Григорян очолив Луч-Енергію наприкінці 2017 року, проте вчора, 20 квітня, був звільнений. Офіційною причиною такого рішення клуб назвав незадовільні результати команди.

Проте насправді, швидше за все, Григорян покинув команду через конфлікт з вболівальниками своєї команди. Нагадаємо, днями фанат Луч-Енергії кинув у бік тренера живого півня.

Російське шапіто: фанат Луч-Енергії кинув півня в тренера команди

Російське видання Чемпионат вже назвало відставку Григоряна найбільш диким звільненням тренера у Росії та опублікувало ряд вражаючих фактів, які свідчать про те, що кидання півня у тренера – це були ще "квіточки".

Після того поєдинку Григорян заявив, що його команда поступилась через півнів та фанатів-клоунів. Також тренер зазначив, що давно отримує погрози від вболівальників клубу, які в тому числі ображають його померлу маму. Григорян погрожував підключити до цієї справи ФСБ.

Сам фанат, який кинув півня у бік тренера, отримав штраф на 5 тисяч рублів та заборону відвідувати спортивні заходи строком на 6 місяців. Тобто тепер Олександр Аксьонов (той самий вболівальник) не зможе потрапити на матчі ЧС-2018.

Проте за словами вболівальника, він зовсім не шкодує про свій вчинок, а єдиним шляхом вирішення конфлікту назвав відставку тренера. Яка, зрештою, і трапилась.

В чому причина такого ставлення вболівальників до тренера? Як пояснили вболівальники, раніше вони добре ставились до Григоряна під час його роботи в клубі у 2013-2014 роках. Проте все змінилось після раптового відходу тренера в Тосно, а потім у СКА-Хабаровськ, який є заклятим суперником команди з Владивостока.

"Мені пропонували спалити на камеру російський паспорт та погрожували "Будинком профспілок-2". Скандальна "сповідь" Анатолія Жабченка

Григорян ще до свого звільнення заявив, що направить матеріали на провокаторів в ФСБ. Як зазначив тренер, він не збирається так просто залишати цю ситуацію через образи своєї покійної матері. За словами Григоряна, фанати перейшли всі межі та понесуть максимальну відповідальність.

Також тренер надав аудіозапис дзвінків із образами фанатів на свою адресу та сподівається, що правоохоронні органи Росії належним чином розберуться в даній ситуації, оскільки через кількох людей його життя стало справжнісіньким пеклом.