УКР РУС

Трансфер Соломона у Фулхем застопорився – англійці, намагаючись обікрасти Шахтар, обдурили самі себе

8 липня 2022 Читать на русском

Сага з переходом ізраїльського легіонера в АПЛ продовжує набирати обертів.

Як відомо, Фулхем досяг домовленостей з Шахатарем щодо оренди півзахисника Манора Соломона. Першопочатково англійський клуб був готовий заплатити "гірникам" за повноцінний трансфер футболіста, однак в останній момент вирішив скористатися новими правилами ФІФА і підписати ізраїльтянина на умовах оренди.

Соломон – у Фулхем: стала відома зарплата зірки Шахтаря в АПЛ

Соломон вже успішно пройшов медогляд для "котеджерів", однак зіткнувся з новою проблемою. ФІФА при таких переходах (замороження контракту з клубом УПЛ на рік) дозволяє реєструвати новачків лише з 1 серпня і до цієї дати Соломон де-юре не буде гравцем лондонської команди.

За інформацією Sport5, у Фулхемі намагаються якось зарадити ситуації – розглядається варіант з зовнішньою страховкою, яка дозволить Манору тренуватися та готуватися до нового сезону разом з командою.

Нагадаємо, у січні 2019-го "гірники" заплатили за Соломона 6 млн євро. Минулого сезону він провів за команду Роберто Де Дзербі 26 матчів у всіх турнірах, в яких забив 4 голи і віддав 2 результативні передачі. Transfermarkt оцінює гравця у 18 млн.

Трансферу не буде, або Чому Мудрик залишиться у Шахтарі?