УКР РУС

Товариські матчі: Португалія розійшлась миром з Хорватією

7 вересня 2018 Читать на русском

Збірна Португалії та Хорватії не змогли виявити сильнішого у товариському матчі.

Товариські матчі
завершено
-

Португальці без Кріштіану Роналду вдома приймали національну команду Хорватії, в рамках підготовки обох команд до старту у Лізі націй.

На початку матчу команди обмінялись небезпечними моментами. Спочатку на 11-х хвилині матчу щільного удару у лівий кут завдав Ковачіч – Патрісіу врятував свою команду, а згодом вже португалець Невеш міг забивати зі штрафного. Однак, відкрити рахунок першими все ж вдалось хорватам. Перішіч після відскоку від португальського захисника результативно пробив у ближній кут португальців – 1:0.

Ліга націй: партнер Яремчука та Пластуна забив перший гол в історії турніру

Після цього підопічні Сантуша активізувались і це принесло свої плоди на 32-й хвилині зустрічі. Португальці розіграли кутовий та зробили навіс у штрафний майданчик, де боротьбу у повітрі виграв Пепе та не залишив шансів хорватському голкіперу – 1:1.

У другій половині зустрічі відбулось чимало замін у складі обох команд. Гра трохи заспокоїлась. На 78-й хвилині Португалія могла виходити вперед, проте Маріу Руй поцілив у штангу з близької відстані. В підсумку, товариський матч між збірними Португалії та Хорватії завершився нічиєю.

До слова, колишній захисник Динамо Домагой Віда вийшов у стартовому складі збірної Хорватії, але був змушений покинути поле вже на 35-й хвилині через травму. Що стосується оборонця "біло-синіх" Йосіпа Піваріча, то він на полі так і не з'явився.

Товариські матчі

Португалія – Хорватія – 1:1

Голи: Пепе, 32 – Перішіч, 18

Нові правила Енріке, плейлист Манчіні, розкаяння Льова – як топ-збірні після провалів готуються до старту в Лізі націй