УКР РУС

Тоттенхем втратив очки в матчі із Саутгемптоном

21 січня 2018 Читать на русском

"Шпори" не зуміли на виїзді переграти "святих".

У єдиному недільному поєдинку в англійській Прем'єр-лізі Саутгемптон і Тоттенхем звели матч до нічиєї 1:1. Команди жваво розпочали поєдинок і вже на 15-й хвилині рахунок було відкрито. Серж Ор'є на правому фланзі оборони гостей не встежив за Раяном Бертрандом і той прострілив до воротарського майданчика, звідки Давінсон Санчес у підкаті зрізав м'яч у власні ворота.

Та вже за три хвилини "шпори" відігралися. Бен Девіс класно подав кутовий із правого флангу, а Харрі Кейн у верховій боротьбі переграв Габ'ядіні та Стівенса і точно пробив головою. Ще до перерви команди повинні були забивати знову, завдавши на двох більше десятка ударів, але м'яч вперто не йшов у ворота Маккарті та Ворма. Такий хід речей не змінився і в другому таймі, попри намагання гравців обох команд вивести свої колективи вперед.

Як наслідок, Саутгемптон і Тоттенхем після очної зустрічі залишилися при своїх. "Святі" не зуміли покинути зону вильоту, а лондонці залишились п'ятими в турнірній таблиці. Від топ-4 "шпор" відділяють два очки.

Англія, Прем'єр-ліга, 24 тур

Саутгемптон – Тоттенхем – 1:1

Голи: Санчес, 15 (автогол) – Кейн, 18