УКР РУС

Тоттенхем боїться втратити Конте і вже виділив італійцю 150 мільйонів на трансфери

26 травня 2022 Читать на русском

Керівництво Тоттенхема хоче, щоб Антоніо Конте продовжив удосконалювати команду.

Кілька днів тому Тоттенхем оголосив про збільшення статутного капіталу на 150 млн фунтів. Журналісти The Athletic дослідили, як це вплине на життєдіяльність лондонського клубу. Очікується, що ці гроші будуть витрачені на гравців.

Нагельсманн заробляє в 5 разів менше за Сімеоне, Гвардіола – більше за Клоппа

Компанія ENIC, яка володіє Тоттенхемом, лише вдруге вдалася до подібних дій. Вперше це трапилося ще у 2004 році. Тоді гроші також витратили на трансфери. Важливо, що у лондонців не буде проблем з фейр-плей через порівняно невеликий зарплатний фонд та цілеспрямований розвиток інфраструктури.

Гроші на рахунки Тоттенхема будуть надходити до кінця календарного року, але ніщо не завадить витрачати їх уже влітку. "Шпори" бояться, що Антоніо Конте піде, якщо його не підтримати після виходу в ЛЧ. Не дивно – італієць навіть з чемпіонського Інтера пішов. Саме фахівець буде ухвалювати остаточні рішення щодо трансферв.

Барселона обійшла Реал і стала найдорожчим клубом світу за версією Forbes: увесь рейтинг

Керівництво Тоттенхема вже запланувало зустріч з Конте. Зазначається, що 52-річний італієць хоче підписати 6 нових футболістів. Також лондонці викуплять Ромеро та Бентанкура – лише на це піде близько 50 млн фунтів.