УКР РУС

Тоттенхем – Ліверпуль – 2:1 – відео голів та огляд матчу з двома червоними і скасованим м'ячем Діаса

30 вересня 2023 Читать на русском

Тоттенхем здолав Ліверпуль у матчі 7-го туру АПЛ. Дивіться відео голів та огляд поєдинку Тоттенхем – Ліверпуль на "Футбол 24".

Ліверпуль міг повести в рахунку на 12 хвилині, але Вікаріо потягнув удар Гакпо та добивання Робертсона. Мерсисайдці швидко залишились у меншості – Кертіс Джонс побачив перед собою червону картку за небезпечну гру проти Біссума. Арбітр ще й скасував гол Діаса після сумнівного офсайда. Федерація суддів Англії визнала "серйозну людську помилку" у рішенні скасувати гол колумбійця.

Ліверпуль вдев'ятьох програв Тоттенхему в матчі з суперечливим суддівством – автогол на останніх секундах став фатальним

А Тоттенхем забив за правилами – Меддісон розрізав передачею захист Ліверпуля, а Рішарлісон викотив Сону на порожні ворота. Мерсисайдці відігрались перед перервою – Гакпо з розвороту пробив Вікаріо. У другому таймі Ліверпуль лишився вдев'ятьох – Жота збив Удоджи, отримавши другу жовту. Тоттенхем дотиснув суперника на 90+6 – Матіп у власні ворота зрізав простріл Педро Порро.