УКР РУС

Тоттенхем – Арсенал та ще 4 матчі вікенду, які потрібно обов'язково переглянути

9 лютого 2018 Читать на русском
Автор: Роман Саврій

"Футбол 24" анонсує найочікуваніші матчі європейського вікенду.

Сент-Етьєн – Марсель

9 лютого 21:45. Сент-Етьєн, "Жоффруа Гішар"

Телетрансляція на каналі "Сетанта Спорт+"

Чому потрібно подивитися: Зустріч найтитулованих клубів Ліги 1 – хороший варіант на вечір п'ятниці для поціновувачів французького футболу. Так, найкращі часи Сент-Етьєна давно позаду, а зараз цей матч, в першу чергу, є просто красивою вивіскою. Однак Марсель виглядає дуже непогано і може відірватися від переслідувачів у боротьбі за друге місце – лише один з 9 останніх лігових виїздів на "Жоффруа Гішар" принесли провансальцям поразку.

Прогноз "Футбол 24": Результативний матч і перемога Марселя – 1:3.

Борусія має нового Бетмена, Англія – новий суддівський скандал. Топ-10 підсумків футбольного вікенду

Тоттенхем – Арсенал

10 лютого 14:30. Лондон, "Вемблі"

Телетрансляція на каналі "Футбол 1"

Чому потрібно подивитися: Традиційна магія принциповості дербі Північного Лондона, підвищена турнірна мотивація суперників, які перебувають за межами топ-4, та небезпідставні очікування видовищного футболу. Тоттенхем чудово виглядав у нещодавніх матчах з Манчестер Юнайтед і Ліверпулем (попри скандальне суддівство), а Арсенал вразив яскравою грою підсиленої Обамеянгом і Мхітаряном атаки проти Евертона. "Вемблі" має всі шанси побити свій же рекорд відвідуваності АПЛ, встановлений двома тижнями раніше – 81 798 глядачів.

Прогноз "Футбол 24": Гольова нічия – 2:2.

Дербі Північного Лондона. Столітня ненависть на відстані 4 миль

Баварія – Шальке

10 лютого 19:30. Мюнхен, "Альянц-Арена"

Телетрансляція на каналі "Сетанта Спорт+"

Чому потрібно подивитися: Головна фішка матчу – приїзд Леона Горецки на "Альянц-Арену". Лідер Шальке підписав угоду, за якою в кінці сезону стане гравцем Баварії, та отримав порцію критики від гельзенкірхенських вболівальників. Тепер на нього очікує зустріч зі своїми майбутніми прихильниками та партнерами, які насолоджуються перемогами вже 11 матчів поспіль. Окрім цього, суботній матч подарує ще багато захопливих дуелей зірок Бундесліги: Лєвандовскі/Налдо, Хайнкес/Тедеско, Хамес/Майєр та інші.

Прогноз "Футбол 24": Мінімальний успіх Баварії – 2:1.

Головні схеми Доменіко Тедеско в Шальке, роль і перспективи Євгена Коноплянки в кожній з них

Наполі – Лаціо

10 лютого 21:45. Неаполь, "Сан-Паоло"

Телетрансляція на каналі "Сетанта Спорт+"

Чому потрібно подивитися: Наполі феноменально йде по дистанції – 60 очок і третій найкращий результат в історії Серії А станом на 23 тур. Поки до наступного матчу з Ювентусом (єдиним кривдником неаполітанців у цій першості) ще більше двох місяців, сподіваємося на інтригу в протистоянні з третьою командою чемпіонату. Поразками Мілану та Дженоа Лаціо перекреслив будь-які шанси нав'язати боротьбу лідерам на дистанції, але в окремому матчі може створити сюрприз.

Прогноз "Футбол 24": Наполі переможе у важкому матчі – 2:1.

Десса Нуньєс – нова секс-символ Наполі, яка має допомогти виграти Скудетто і вболіває за екс-динамівця

Реал – Реал Сосьєдад

10 лютого 21:45. Мадрид, "Сантьяго Бернабеу"

Телетрансляція на каналі "Футбол 1"

Чому потрібно подивитися: Реал продовжує лихоманити, а ми продовжуємо слідкувати, як Зідан намагається виправити ситуацію. Гра з Леванте підтвердила, що розгроми Депортіво та Валенсії не означали остаточного видужання: галісійці занадто слабкі, а "кажани" переживали спад. Приїзд в Мадрид "королівських" тезок з Сан-Себастьяна – можливість для Зідана провести генеральну репетицію перед ПСЖ. Реал Сосьєдад є зручним суперником для Роналду і Ко – у 7 останніх домашніх матчах столичний Реал забиває баскам не менше 3 голів.

Прогноз "Футбол 24": Впевнена перемога господарів – 4:1.