УКР РУС

"Торіно" вийшов на 4 місце в Серії А, обігравши "К'єво"

26 листопада 2016 Читать на русском

У 14 турі Серії А "Торіно" переміг "К'єво" з рахунком 2:1.

Матч розпочався доволі спокійно. Обидві команди діяли обережно, а гра здебільшого проходила в центрі поля. Проте вже перше загострення гри могло призвести до пенальті: Льяїч увірвався до штрафного, де був збитий захисником. Принаймні, так задлось. Проте арбітр промовчав, а Адем занадто активно сперечався з суперниками, за що отримав жовту. На правому фланзі атаки туринців розігрався Фальке, якому на 36-й хвилині вдалось замкнути передачу лівого захисника Барреки. А вже за 2 хвилини йому вдався шикарний удар з меж штрафного з правого флангу. Фальке чудово пробив у дальній кут: "з точки в точку".

"Торіно", отримавши перевагу у два голи, почав грати по рахунку, намагаючись не дозволяти гостям створювати небезпеку біля своїх воріт. Вихід Меджоріні в атаку "К'єво" дещо освіжив гру, проте не призвів до серйозної небезпеки біля воріт Харта. Зате сам Меджоріні через пошкодження вимушений був піти з поля на 70-й хилині. Замість нього вийшов Роберто Інглезе. І саме він замкнув подачу Бірси на 86-й хвилині, зробивши рахунок 2:1. Ще до цього господарі могли забивати. Зокрема, непогані нагоди мав Белотті. Але його підводив завершальний удар. Небезпечно пробивав Обі, який з'явився на полі у другому таймі. А на останніх секундах Дзаппакоста мав чудову нагоду зробити рахунок 3:1, проте не влучив у ворота з лінії штрафного. Господарі виглядали переконливіше і змогли довести гру до перемоги.

Таким чином, "Торіно" піднявся на 4 місце, маючи в активі 25 очок. А "К'єво" з 18 пунктами займає 11 сходинку турнірної таблиці.

Італія. Серія А, 14 тур.

"Торіно" – "К'єво" – 2:1

Голи: Фальке, 36, 38 – Інглезе, 86.