УКР РУС

Мілан сенсаційно поступився Спеції – провал "россонері" завадив відірватися від Ювентуса

13 лютого 2021 Читать на русском

В рамках суботньої програми 22-го туру Серії А Спеція у рідних стінах здобула перемогу над Міланом, а Дженоа розписав мирову із Торіно. Звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2020/21, 22-й тур

Торіно – Дженоа – 0:0

Спеція – Мілан – 2:0

Голи: Маджоре, 57, Бастоні, 67

Торіно у рідних стінах приймав Дженоа. Перша половина зустрічі була дуже нудною – жодного небезпечного моменту. Команди здебільшого перепасовувались у центрі поля, не ризикуючи втратити крихку рівновагу.

Наполі сенсаційно переміг Ювентус завдяки пенальті – туринці ризикують серйозно відпустити конкурентів

У другому таймі ситуація на полі не змінилась. На 57-й Дзаппакоста дальнім ударом міг відкрити рахунок, однак суперника врятувала стійка. Під завісу зустрічі шанс був у "биків", але удару Верді забракло точності. Зрештою, фінальний свисток зафіксував безгольову нічию.

Мілан на виїзді зустрічався зі Спецією. Вже на 13-й хвилині матчу господарі могли відкривати рахунок. Сапонара отримав передачу у штрафний майданчик, та з вбивчої відстані пробив у правий кут воріт – врятував голкіпер. У "россонері" ж в атаці зовсім нічого не виходило – до перерви вони не завдали жодного удару у площину воріт.

На 57-й хвилині гравці Спеції перехопили м'яч у центрі поля і вийшли у стрімку атаку, яка завершилась ударом Маджоре у порожні ворота – 1:0. Міланці ніяк не відповідали і на 67-й Бастоні поклав ще один. Навіть після цього "россонері" не прокинулись і дозволяли супернику проводити атаку за атакою. Лише під завісу зустрічі підопічні Стефано Піолі зібрались і почали створювати моменти, однак відквитати хоча б один гол так і не змогли. У підсумку – впевнена перемога Спеції – 0:2.

Через цю поразку лідер Серії А Мілан не зміг відірватись від найближчих переслідувачів у турнірній таблиці – Інтера та Ювентуса, натомість Спеція піднялась на 14-ту сходинку чемпіонату.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ