УКР РУС

Топ-новини: "Динамо" оформило чемпіонство, "Шахтар" планує продати двох бразильців

25 квітня 2016 Читать на русском

"Динамо" вдруге поспіль стало чемпіоном України, "Шахтар" влаштує розпродаж бразильців. Про це та інше у огляді топ-новин за 24 квітня.

1. "Шахтар" готовий попрощатися з двома бразильцями: Тайсон та Веллінгтон Нем можуть покинути донецьку команду.

2. Артем Мілевський зізнався, що вболіватиме за збірну Україну на Євро-2016, навіть якщо Михайло Фоменко й не запросить його у свою команду.

3. Одразу двох українських суддів запідозрили у наявності російського паспорта. До слова, обидва живуть в окупованому Сімферополі та часто бувають у Москві чи Санкт-Петербурзі.

4. Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб зізнався, що точно не поїде у Росію працювати. Більше того, наставник луганської команди ще й розповів, що тільки сміється з тамтешнього телебачення.

5. Агент воротаря збірної України Дениса Бойка - Вадим Шаблій - розповів, що, попри проблеми у "Бешикташі", його клієнт не збирається покидати турецький клуб та продовжуватиме боротися за місце в основному складі.

6. Півзахисник "Челсі" Еден Азар зізнався, що його команда намагатиметься допогти "Лестеру" здобути чемпіонство. Ось такі пріоритети у півзахисника лондонського клубу.

7. "Севілья" з Коноплянкою у складі здобула важливу перемогу в андалусійському дербі над "Бетісом".

8. "Динамо" переграло "Ворсклу" та оформило чемпіонство. Це стало можливим, оскільки напередодні "Шахтар" втратив очки у матчі з "Чорноморцем". До слова, наставник киян Сергій Ребров розповів що його команді допомогло здобути такий результат.

9. "Дніпро" забив чотири голи "Олександрії" без відповіді. Схоже, підопічні Маркевича не на жарт розігналися під фініш чемпіонату.

10. Марез визнаний найкращим гравцем АПЛ сезону 2015/16. До слова, гол алжирця допоміг зробити ще один крок "Лестеру" до чемпіонства у матчі проти "Суонсі".

Найкращим молодим гравцем визнаний Делі Аллі з "Тоттенхема".

Анонс

Сьогодні Олег Гусєв святкує своє 33-річчя. Читайте багато цікавого про легенду київського "Динамо" у нашому матеріалі.

Долучайтеся до вибору народної збірної України разом з "Футбол 24". Обиратимемо опорного півзахисника для команди Михайла Фоменка.

А ще не забутьте проголосувати за найкращого гравця 23 туру чемпіонату України у новині про символічну збірну 23 туру УПЛ.