УКР РУС

Топ-новини: Україна завдяки диво-комбінації здолала Уельс, в Росії наставники тренують молодь матюками

29 березня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест футбольних новин за минулу добу та анонсує топові події та матеріали на 29 березня.

1. Україна мінімально здолала Уельс у товариському матчі. Єдиний гол у цій зустрічі забив Андрій Ярмоленко, а зробив це лідер "синьо-жовтих" після феноменальної передачі від Руслана Ротаня. Як Андрій Шевченко, так і Михайло Фоменко у підсумку за гру поставили своїм підопічним четвірки.

2. У зустрічі між колишнім і майбутнім суперником України вікторію відсвяткувала Північна Ірландія, яка здолала Словенію завдяки голу Вашингтона та парируваному пенальті.

3. Вачіберадзе ефектним голом врятував Україну U-21 у надрезультативному матчі з Грузією. Сама ж гра завершилась нічиєю 3:3.

4. Новий амбасадор збірної України - олімпійська чемпіонка Ольга Харлан. Про це стало відомо під час матчу Україна - Уельс, який своєю чергою і відвідала Найкраща спортсменка України-2014.

5. В Росії зовсім інші методи виховання молодого покоління. Тренер однієї з московських дитячих команд почав використовувати лайку через те, що 3 футболісти команди не виконали його установку - вийти на заміну та спровокувати масову бійку. Ім'я наставника та назву команди з відеоролика визначити неможливо. Також невідомо, коли був зіграний матч.

6. Колишній прес-аташе донецького "Шахтаря" Руслан Мармазов знову дав про себе знати, повідомивши, що цією зимою Зозуля хотів перейти в московське "Динамо" та "Кубань". Згодом генеральний директор краснодарців спростував цю інформацію, а сам Роман висміяв Мармазова за продаж Батьківщини.

7. В Європі триває напруження через терористичні атаки - снайпери і аж 400 елітних поліцейських охоронятимуть порядок на матчі між Росією та Францією. Відзначимо, що снайпери розташуються навколо спортивної арени, а на самому стадіоні чергуватимуть бійці елітного підрозділу поліції. Сама ж гра запланована на сьогодні.

8. У Брюсселі тим часом поліція розігнала водометами ходу футбольних фанатів проти "Ісламської держави". Участь в акції взяли 300-400 осіб.

9. Розпочався продаж квитків на матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи між "Шахтарем" і "Брагою". Вільний продаж перепусток, вартість яких становить від 85 до 2 тисяч гривень, на цей поєдинок триватиме до 3 квітня. Сам ж гра на "Арені Львів" відбудеться 14 квітня, початок о 22:05.

10. Касільяс встановив світовий рекорд за кількістю "сухих" матчів. 34-річний іспанський голкіпер провів свій 101-й "сухий" матч (61% від усіх зіграних поєдинків) за збірну. Крім того, "суха" серія Ікера сягнула 710 хвилин, що є другим результатом в історії збірної Іспанії.

Анонс

Сьогодні "Футбол 24" Вашій увазі запропонує підсумки та оцінки спарингу між Україною та Уельсом. Також на наших читачів очікує вже постійна рубрика "Євро в фото" - цього разу згадаємо Чемпіонат Європи 1964 року.

Не забуваймо і про товариські матчі топових збірних, найцікавішими з яких стануть зустріч Німеччини та Італії, а також протистояння Нідерландів і Англії. Натомість наші юнацькі збірні проведуть свої офіційні поєдинки. Зокрема, в еліт-раунді ЧЄ-2016, що відбувається в Нідерландах, "синьо-жовті" вже втратили всі шанси на продовження боротьби, відтак гра Україна U-19 - Північна Ірландія U-19 стане поєдинком престижу між аутсайдерами групи 4. Проте збірна України U-17 вийшла на Євро-2016, тому зустріч з англійцями стане визначальною щодо того, хто все ж таки посяде першу сходинку.