УКР РУС

Топ-новини: "Металіст" змінив наставника, лідери "Лестера" і "Барселони" під загрозою санкцій

19 квітня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" презентує вашій увазі дайджест найцікавіших і найважливіших новин за 18 квітня і анонсує події та тексти на нинішню добу.

1. Олександр Севідов не витримав щастя бути наставником "Металіста". Харків'ян тепер очолює інший Олександр - Призетко. Севідов ж зізнався, що після "Шахтаря" навіть свідомість втрачав.

2. Джеймі Варді під пильною увагою слідства ФА Англії. Лідер нападу "Лестера" ризикує пропустити більше, ніж очікували, за мотивами лише другого в кар'єрі вилучення.

3. Неймар також чекає санкцій. Цього разу проблема не з фінансами, а з психологічним зривом бразильця під час програного матчу "Валенсії".

4. Український Мессі знову вичудив дивовижний гол. Відео, яке порвало мережу - ця характеристика ідеально підходить нашому малому.

5. "Тоттенхем" скорочує відрив від "Лестера". Чемпіонство "лисиць" під загрозою?

6. Євген Левченко анонсував народження первістка. Екс-півзахисник збірної України знайшов своє щастя в Нідерландах.

7. Андрій Ярмоленко повторив бомбардирський рекорд Реброва і Шацьких.

8. Тренер збірної України Андрій Шевченко взяв участь у матчі крутих легенд, завітавши до Шанхаю.

9. Капітан молодіжної "Говерли" вирішив подавати до суду на Ігоря Циганика - настільки обурився останньою передачею "ПроФутбол".

10. "Челсі" вдруге поспіль виграв Юнацьку ЛЧ. Для обох фіналістів Юнацької ліги УЄФА доброю школою стали протистояння з українськими клубами в групі - кривдник "Динамо" виявився сильнішим за кривдника "Шахтаря".

Анонс

Сьогодні в Італії та Іспанії відбудуться перші матчі 34 туру Серії А та Прімери, а в Англії у перенсеному поєдинку "Ньюкасл" прийматиме "Ман Сіті". У півфіналі ж Кубка Німеччини Віктор Скрипник спробує затримати "Баварію".

Нині ж не пропустіть на "Футбол 24" 10 фактів про Великого Рівалдо з нагоди дня народження. Поговоримо у цей день і про підготовку збірної України до Євро-2016.