УКР РУС

Топ-10 футболістів у FIFA19 – хто найкращий гравець світу за версією комп'ютерного симулятора

12 вересня 2018 Читать на русском

Кріштіану Роналду, Ліонель Мессі чи хтось інший. Розробники гри FIFA19 визначили, в кого мають бути найвищі оцінки у грі.

Рік тому, рейтинг найкращих у FIFA18 одноосібно очолював Кріштіану Роналду, але нині часи трохи змінились. Порівняно з 2018-м випуском топ-10 найвище оцінених гравців покинули такі зірки, як форварди Гонсало Ігуаїн та Роберт Лєвандовскі, воротар Мануель Нойєр. Їх замінили півзахисники Лука Модріч і Кевін де Брюйне, а також голкіпер Давід Де Хеа. Іспанець став єдиним у топовому списку стражем воріт з рейтингом сейвів 90 і реакції 94.

Відзначимо, що форвард Ліверпуля Мохамед Салах, який бореться за нагороду гравця року The Best разом з Роналду і Модрічем, навіть не серед 20 найкращих у свіжому випуску популярного комп'ютерного симулятора. Єгиптянин з ігровим рейтингом 88 посідає лише 27-й рядок!

Зінченко, яким його ще не бачили: реалістичні обличчя Роналду і Ко у FIFA19 вражають, але з українцем повний провал

Загалом у десятці топчиків 5 представляють іспанську Прімеру і 3 – англійську АПЛ. Чемпіонати Італії і Франції мають по одному гравцю, зате які місця вони посідають! Ще один цікавий момент: з чемпіонів світу 2018 найвище стоять півзахисник Н'Голо Канте (Челсі, 16) і нападник Атлетіко Антуан Грізманн (18). Жодного українця не виявилось навіть у топ-100.

10. Півзахисник Тоні Кроос (Реал Мадрид, збірна Німеччини) – рейтинг 90. Зберіг свій показник, але опустився на одну позицію.

9. Воротар Давід де Хеа (Манчестер Юнайтед, збірна Іспанії) – 91. Піднявся з 11-го місця і підняв свою оцінку на 1 бал.

8. Нападник Луїс Суарес (Барселона, збірна Уругваю). Опустився на 4 сходинки, а його оцінка впала на 1 бал.

7. Захисник Серхіо Рамос (Реал Мадрид, збірна Іспанії). Найкращий оборонець світу за версією FIFA19 зберіг свою поицію, хоча й піднявся на 1 бал.

6. Півзахисник Еден Азар (Челсі Лондон, збірна Бельгії). Піднявся на 2 місця, виріс на 1 бал.

5. Півзахисник Кевін де Брюйне (Манчестер Сіті, збірна Бельгії). Чемпіон Англії здійснив вражаючий стрибок на 10 рядків вгору, отримавши на 2 бали кращу оцінку. Неймовірний пас на 92 і лише трохи гірший удар (86) та дриблінг (87).

4. Півзахисник Лука Модріч (Реал Мадрид, збірна Хорватії). Фіналіст Чемпіонату світу 2018 підвищився на 8 позицій, покращивши свій сумарний рейтинг на 2 бали. Дриблінг і пас доросли до 90 і у FIFA19 це тепер повноцінна суперзірка.

3. Нападник Неймар (ПСЖ, збірна Бразилії). Екс-гравець Барселони зберіг позиції і сумарну оцінку, але дещо покращився у дриблінгу (95), пасі (83) і оборонній грі (32). Це вкупі зі швидкістю на рівні 92 робить його найкращим лівим форвардом планети у грі.

2. Нападник Лео Мессі (Барселона, збірна Аргентини). Дриблінг 96 робить його найкращим у світі за им показником. Аргентинець зумів підняти свій рейтинг на 1 бал, але не випередити Роналду. Порівняно з 2018-м йому покращили пас (88) та удар (91). А ось швидкість впала на 1 бал.

1. Нападник Кріштіану Роналду (Ювентус Турин). Португалець з'явився на обкладинці FIFA19 і знову обставив Мессі, хоча цього разу в них однаковий рейтинг і все вирішили деталі. Перейшовши в Юве, став найкращим в Серії А з 2006 року, коли Буффону дали рейтинг 95. Роналду на 1 бал погіршився у передачах і фізиці, але при цьому на 2 очки став кращим у захисті та зберіг місце на вершині.

Зінченко разом з Роналду, Неймаром та іншими зірками футболу взяв участь у зйомках захоплюючого проморолику FIFA 19