УКР РУС

"Тобі важко було налити черпак супу? Вдома хоч чистила картоплю?": Алієв звинуватив Астаф'єву в піарі на Мілевському

20 травня 2022 Читать на русском

Артем Мілевський і Олександр Алієв прокоментували нещодавній конфлікт нападника з Дашею Астаф'євою.

"Не хочу і не збираюся лити бруд. Вона чистила картоплю, допомагала людям. Ця ситуація сталася місяць тому. У двох словах: в нашому будинку живуть хлопці з тероборони. Кожен із нас щодня повинен був допомагати їжею, чи ще чимось. Ось я і пішов за їжею.

Мілевський оскандалився у ресторані, де волонтерить Астаф'єва: "На бухло є гроші, а за суп заплатити не можеш?"

У них був такий великий казан, з якого вони всім розливали суп. Даю їм 1000 гривень, кажу, хай дадуть комусь на телефон, наприклад, чи ще на щось. Попросив шість супів. Як налетіли на мене за ці шість супів, як налетіли. Я подякував, кажу, їжте самі. Я краще десь куплю, якщо така справа", – розповів Мілевський в ефірі Денисов Time.

У цей час слово взяв і Олександр Алієв, який висловив свою точку зору.

"Я цю ситуацію знаю. Скажу, як це було. Я не люблю, коли за рахунок людей просто піаряться. Ми прекрасно знаємо, хто така Даша, хто вона і що вона, де вона, і як вона. Вона нібито сиділа чистила картоплю, але там були камери. Вони ходили та знімали, яка вона правильна і хороша.

Навіть якщо Тьома прийшов і попросив цей суп, тобі що, було важко налити цей черпак супу? Навіть якби він собі його взяв і з'їв. Думаю, проблем би не було. Мілевський же не ходив по місту і не знімав під час війни, як він допомагає.

Кожен робить те, що може. Я взяв зброю, він допомагав гуманітаркою людям, які цього потребують. А вона сиділа і нібито показувала, як чистить картоплю. Вона хоч вдома чистила картоплю? Скажу так: Дашо, не піарся за рахунок Кента. Це не твоя справа, що він може дозволити собі.

Навіть якщо б він там пив, чи перегар був – ти йому не наливала, як ти можеш це казати. Нехай скаже це все в очі. Дашо, припини піаритися. Хто за неї пам'ятає, той за неї знає. Те, що вона там гола показувала свою голу дупу... Хай мені скаже в очі. Якщо Тьома сподобався, то якось удвох розберіться, але не піаритися. Значить, забувають за Дашу", – сказав Алієв.

Росія напала на Україну: Луческу захищає Суркісів, Ярославський опинився в епіцентрі скандалу (LIVE)