УКР РУС

Тимощук: Сподіваюся, ця перемога надасть нам впевненості. ВІДЕО

2 червня 2011

Після матчу з Узбекистаном наш журналіст поспілкувався з Анатолієм Тимощуком - автором першого м'яча у ворота суперників.

"Хороші враження від матчу. У першій половині повинні були використовувати ті моменти, що виникали, але узбекистанці огризались - в них теж були хороші нагоди для взяття воріт, особливо в першому таймі. В другій половині ми не дали нічого їм створити, забили самі і мали ще ряд моментів, щоб відзначитись",- говорить Анатолій.

"Думаю, кожен матч для нас важливий - з тією ж збірною Франції. Ось потрібно було пройти узбецьку збірну. Як би там не було, у них хороша команда - і в Кубку Азії добре виступають, доходять до пізніх стадій, володіють хорошим підбором гравців. Для нас було важливо перемогти, сподіваюся, що напередодні матчу з Францією, це надасть нам впевненості",- каже хавбек "Баварії".

"Якщо тебе викликали у збірну - значить ти достойний цього. Тому потрібно виходити на поле і демонструвати ту гру, за яку тебе викликали.

Мені зі всіма приємно у збірній - і з молодими футболістами, і з новачками. Андрій (Воронін - прим.) повернувся - це вдвідічі більш приємно. Грали із задоволенням і отримували задоволення від футболу",- підсумував Тимощук.