УКР РУС

Тимощук потрапив до переліку осіб, проти яких рекомендують ввести санкції в інших країнах світу

22 жовтня 2022 Читать на русском

Схоже, "запоребрик", в якому тренер Зеніта Анатолій Тимощук залишився після нападу окупантів на Україну, стане останнім прихистком манкурта.

Міжнародна робоча група з питань санкцій проти Росії, яку очолюють керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак і екс-радник Президента США з питань національної безпеки Майкл Макфол, підготувала Дорожню карту індивідуальних санкцій – рекомендації щодо санкцій проти Російської Федерації, повідомляє офіційний сайт Президента України.

"У таких людей просто забирати паспорт громадянина України": Зозуля – про Тимощука та інших зрадників

Документ, який можна переглянути за посиланням, містить базовий перелік російських пропагандистів, лідерів думок, артистів, які генерують і поширюють наративи кремлівської пропаганди, брехню щодо війни Росії проти України й таким чином підтримують політику, спрямовану на підрив територіальної цілісності, суверенітету, незалежності та безпеки нашої держави.

Серед інших потрапив туди і екс-капітан збірної України Анатолій Тимощук, який нині працює тренером у Зеніті і після початку повномасштабної війни зберігає горду мовчанку щодо звірств російської армії та геноциду українців. УАФ вже позбавила його всіх титулів та довічно заборонила займатися футбольною діяльністю на території України.

Голодуючі Поволжя-8: список українців, які обрали співпрацю з окупантами – кров і на їхніх руках