УКР РУС

"Ти що, божевільний? У тебе немає коштів на ремонт?": Кучук – про запрошення Козловського вдруге очолити Рух

19 грудня 2021 Читать на русском

Головний тренер Руху Леонід Кучук зізнався, за яких обставин ухвалював рішення прийняти львівську команду посеред сезону.

"Я взагалі не збирався їхати в Рух. Ми з дружиною робили ремонт на кухні, я сидів на сходах. Тут дзвінок, Козловський каже: "Ти що, божевільний? У тебе немає коштів, щоб зробити ремонт?" Кажу: "Ні, хочеться самому зробити. Потрібно чимось займатись". Почали розмовляти.

Кучук гостро відповів критикам своєї роботи: "Хтось там каже, що я не тренер, бл**ь"

Ми часто спілкувалися, у нас хороші відносини у всіх сферах життя. Я ціную ці взаємини. Сказав йому: "Ну ви пограйте трохи, я тут дороблю ремонт, а потім подумаю, їхати чи ні". Він каже: "Поки ти доробиш ремонт, нам вже буде важко вибратися".

Я сів, глянув на ремонт, він недороблений. Почав вирішувати, що мені робити. Було після цього дуже багато розмов, не тільки з Григорієм Петровичем, але й з дружиною, з людьми, які близькі до нього, не говоритиму з ким. І я зрозумів, що треба їхати, щоб допомогти людині, другу. Це було дивне рішення, але з мого боку не дивне, а обдумане і вольове", – резюмував Кучук в інтерв'ю прес-службі Руху.

Нагадаємо, білоруський фахівець прийшов на місце Івана Федика після другого туру. Команда зимує 11-ю в турнірній таблиці УПЛ.

Золотий темп Динамо, старі проблеми Шахтаря, невдале розширення і діаманти в провінції – підсумки першої частини УПЛ