УКР РУС

Тевес зрівнявся з Бербатовим. "Ман Сіті" - "Сток Сіті" - 3:0. ВІДЕО

17 травня 2011

У матчі 37 туру АПЛ "Ман Сіті" зумів довести, що перемога в суботу над "Стоком" у фіналі Кубка Англії була невипадковою.

Гості нічого не змогли протиставити “міщанам”, клас яких був помітно вищим. Цікавим цей матч був хіба тим, чи зможе Карлос Тевес перегнати Дімітара Бербатова у суперечці бомбардирів. Перегнати не перегнав, зате дубль аргентинцядопоміг йому зрівнятися з болгарином за забитими м’ячами — по 21 на кожного.

Особливо на увагу заслуговує другий гол у виконанні Тевеса, який він провів витонченим ударом зі штрафного у ближню дев’ятку.

А поміж голів капітана "міщан" своє вагоме слово у матчі сказав Лескотт, удар якого головою став результативним.

Після цієї перемоги “Ман Сіті” випереджає у турнірній таблиці “Арсенал” на одне очко, то ж яка саме з цих команд закінчить чемпіонат на третій сходинці з’ясується в наступному турі.

 

“Ман Сіті” - “Сток Сіті” - 3:0 (1:0)

Голи: Тевес, 14, 65, Лескотт, 53

Попередження: немає — Шоукросс, 35, Вілкінсон, 51, Діао, 81

“Ман Сіті”: Харт, Річардс, Сабалета, Лескотт, Джонсон (Райт-Філіпс, 67), Мілнер, Туре Яя, де Йонґ, Компані, Сілва (Джеко, 56), Тевес (Боята, 88)

“Сток Сіті”: Соренсен, Вілсон, Шоукросс, Вілкінсон, Коллінс, Вайтхед, Велан (Шоттон, 74), П’ю, Діао, Кар’ю (Ділап, 64), Волтерс