УКР РУС

Тевес засмутив бірмінгемців. "Астон Вілла" - "Ман Сіті" - 0:1.ВІДЕО

5 березня 2013 Читать на русском

В заключному матчі 28-го туру Прем'єр-ліги "містяни" на виїзді мінімально переграли підопічних Пола Ламберта та зберегли інтригу в верхній частині турнірної таблиці чемпіонату.

"Астон Вілла" з усіх сил намагалася здобути бодай одне очко в битві із чинними чемпіонами. Господарі до останніх секунд зберігали шанси на порятунок в рідних стінах, однак так і не спромоглися за 90 хвилин вразити ворота Джо Харта.

Разом з тим не зумів впевнено перемогти аутсайдера "Ман Сіті". Підопічним Роберто Манчіні заледве вдалося повезти 3 очки із "Вілла Парк", хоча і "містяни" впродовж матчу створили вдосталь моментів в штрафному майданчику "левів".

Єдиний гол в зустрічі до свого активу записав Карлос Тевес. Перед свистком на перерву гості спіймали суперника на контратаці. Едін Джеко вивів на ударну позицію аргентинського форварда, той на класі пошив в дурні оборонця та голкіпера бірмінгемців та спокійно відправив круглого в сітку воріт Бредлі Ґузана.

1: 0 - "Ман Сіті" за 10 турів до фінішу першості продовжує втримувати другу сходинку чемпіонату. Відстань від лідера "МЮ" залишається тією ж - 12 пунктів. "Астон Вілла" ж наразі перебуває у зоні вильоту та поки не має наміру припиняти боротьби за виживання.

"Астон Вілла" - "Ман Сіті"

Гол: Тевес (45)