УКР РУС

Террі розповів, чому Салах та де Брюйне не змогли закріпитись в Челсі

22 листопада 2019 Читать на русском

Колишній капітан Челсі Джон Террі розповів, чому Мохамед Салах та Кевін де Брюйне не змогли продемонструвати своїх найкращих якостей у лондонському клубі.

"У моєму поколінні я бачив таких гравців, як Салах і де Брюйне, які не могли відповідати стандартам Моурінью. Вони були дуже талановитими, але при цьому дуже юними гравцями. У Моурінью не було часу, щоб інтегрувати таких футболістів в команду – ми вигравали щотижня, а це його головне завдання. Якщо ти приходиш в команду і будеш грати на 10-20% нижче стандартів Даффа і Роббена, які забивали по 20 голів за сезон кожен, ти не потрапиш до складу. Жодних шансів.

Мане розповів, як гравці Ліверпуля дражнили його та Салаха через конфлікт

Радий за Салаха і де Брюйне, що вони пішли в інші команди і довели, що є прекрасними гравцями, але в той час вони не були досить сильні для Челсі", – цитує Террі Goal.com з посиланням на Dubai Eye.

Нагадаємо, Кевін де Брюйне перейшов у Челсі з бельгійського Генка у 2012-му році, але вже через два роки його придбав німецький Вольфсбург. Щодо Салаха, то єгиптянин переїхав на Стемфорд Брідж в січні 2014-го з Базеля, але зіграв за "синіх" лише 10 матчів.

"Коли я хочу почути розумну людину, я починаю говорити". Правила життя Жозе Моурінью