УКР РУС

Тедеско пояснив, чому Коноплянка не грає за Шальке

13 квітня 2018 Читать на русском

Головний тренер Шальке Доменіко Тедеско дасть шанс півзахиснику збірної України. Євген Коноплянка ще зможе себе показати в Бундеслізі цього сезону.

"Марко П'яца та Євген Коноплянка не грали останні матчі через невеликий біль і проблеми зі свіжістю. Однак обидва ці гравці залишаються претендентами на потрапляння в основу і ще допоможуть нам в останніх матчах поточного сезону.

Поразка від Гамбурга показала, що недостатньо викладатись на 99%. Потрібно завжди грати на максимумі. Шкода втрачати Настасіча до кінця сезону, адже він гарно працював. В Емболо (конкурент Коноплянки, – прим. "Футбол 24") є проблеми, але сподіваюсь, він зможе відновитись і зіграти.

Борусія під керівництвом Штегера програла лише 1 матч з 14. У моєму розумінні це далеко від кризи. У неділю обидві команди прагнутимуть лише одного – перемоги. Нам потрібні не лише емоції, але й холодна голова. Ми плануємо грати сміливо", – цитує Тедеско офіційний сайт Шальке.

Ярмоленко справляє гарне враження, напругу в Борусії можна намацати, – Штегер перед дербі з Шальке

Нагадаємо, у неділю відбудеться рурське дербі Шальке – Борусія Д, в якому один проти одного можуть зіграти українці Коноплянка та Ярмоленко. Відзначимо, що Андрій не грав кілька місяців через серйозну травму. Євген же останні 3 матчі просидів на лаві запасних. Востаннє Коноплянка виходив у стартовому складі ще 3 лютого.