УКР РУС

Те, що не змогли лідери. "Металург" (З) - "Кривбас" - 2:0. ВІДЕО

20 квітня 2013 Читать на русском

Як для такої пори дня гра видалася доволі видовищною і багатою на моменти. Та й "Металург" зовсім не нагадував аутсайдера чемпіонату.

Господарі провели в атаці практично увесь перший тайм, але, заради справедливості, потрібно сказати, що до наднебезпечних моментів справа так і не дійшла. Що ж до “Кривбасу”, то підопічні Тарана демонстрували фантастичну здатність потрапляти в офсайд, а наприкінці першого тайму Самодін навіть гол забив з “положення”.

По перерві більш активними були гості і у кількох епізодах змусили голкіпера “Металурга” Грдлічку демонструвати дива майстерності. Найбільше змушував стрибати кіпера гостей своїми ударами Антонов.

Голу ж довелося чекати до 74-ї хвилини, коли Рудика вийшов віч-на-віч із голкіпером “Кривбасу” Боровиком і поцілив під дальню стійку. Удари капітана “Металурга” стали вирішальним, адже на 82-й хвилині він оформив дубль і тим самим приніс запоріжцям першу перемогу в УПЛ, а “Кривбасу”, відповідно, першу поразку у весняній частині чемпіонату. Нагадаємо, перемогти криворіжців не змогли ані "Динамо", ані "Металіст", ані "Дніпро".

Детальніше ж Вам розповість онлайн-трансляція "Металург" (З) - "Кривбас".

“Металург” (З) - “Кривбас” - 2:0 (0:0)

Голи: Рудика, 74, 82

(Склади)