УКР РУС

Тайсон займає місце молодих гравців Шахтаря, – Воробей

20 листопада 2020 Читать на русском

Колишній нападник Шахтаря Андрій Воробей вважає, що донеччани не зможуть уникнути проблем, пов'язаних зі зміною поколінь.

"У колективі завжди є молоді і старі. У Шахтарі теж зараз склалася така ситуація. Старші Тайсон, Марлос, Дентінью тримають всіх інших бразильців у кулаці, а ті за ними тягнуться. Команда буде змінюватися, в Шахтарі починається зміна поколінь. Клубу буде важкувато в цьому плані.

Трансфер Тайсона в Інтернасьйонал під загрозою зриву – відома причина

Звичайно, час відпустити Тайсона уже давно настав. Він однозначно хоче піти – показує це всім своїм виглядом. Часто чимось незадоволений, говорить про це в пресі. Якщо ви затягуєте з продажем футболіста, він пересиджує в клубі, це перетворюється на проблеми в колективі. Тайсон займає місце молодих гравців – того ж Соломона, Тете", – сказав Воробей в інтерв'ю Tribuna.com.

Зауважимо, Тайсон виступає за Шахтар з 2013 року. За цей час гравець став одним із лідерів команди, провівши понад 280 матчів у футболці донеччан. Останнім часом все частіше з'являється інформація про бажання бразильця повернутися на батьківщину, де на нього претендують кілька місцевих клубів.

"Блатні заїжджали на базу – команда розходилася по номерах": Скрипник – про суворі 90-ті, Кличків і "референдум" у Криму