УКР РУС

"Таврія" обіцяє грати із "Севастополем" чесно

19 травня 2011

В інтерв'ю газеті "Команда" президент сімферопольського клубу Сергій Куніцин розповів про наболілі питання таврійського клубу.

Про відставку Валерія Петрова: "Я подякував за виконану роботу Валерію Петрову, який з точки зору моралі вчинив правильно, написавши заяву про звільнення відразу після програного матчу з "Іллічівцем". А незабаром я сказав футболістам, що тренер став жертвою цього поєдинку, який породив різні чутки . Тим не менш Петров залишається працювати в структурі клубу на посаді спортивного директора".

Про нового головного тренера: "Вибір великий. Незважаючи на критику команди, я не пригадаю, щоб на пост наставника сімферопольців претендувало 12 тренерів. У цьому списку є і зарубіжний фахівець, який він працював у команді, що ставала чемпіоном Німеччини. "Таврія" виступає стабільно і завжди знаходиться в районі п'ятого-шостого місць у турнірній таблиці, а в минулому році наше місто на власні очі побачило Кубок України".

Про зміни в команді: "У п'ятьох футболістів закінчуються контракти, і угоди з ними продовжені не будуть. Зараз у нас йде процес омолодження колективу. Якщо ви помітили, в основному складі з'явилися такі футболісти, як Кахріман, Граф, Причиненко, Опарін, Клепчарек, Фещук, Шиндер. У матчі з "Оболонню" дебютував Погорєльцев. На цих молодих хлопців і покладається надія у майбутньому".

Про матч із "Севастополем": "Користуючись випадком, хочу розвіяти чутки про якісь здачах і сказати, що ми будемо грати у чесний футбол, не дивлячись на те, що я брав безпосередню участь у створенні ФК "Севастополь", виходу його в Прем'єр-лігу, знайшов для команди спонсорів ... Це футбол, і в майбутньому поєдинку нехай переможе найсильніший".