УКР РУС

"Таврія" - "Зоря". Анонс

2 квітня 2011

Боротьба за зону Ліги Європи.

23-й тур. 02.04.2011. 14.00. Сімферополь, ст. "Локомотив". Пряма трансляція на Першому національному, текстова трансляція на нашому сайті.

Незважаючи на те, що "Таврія" у поєдинку минулого туру просто-таки фантастичним чином врятувала одне очко, це, безперечно не могло порадувати ні вболівальників, ні керівництво команди. Адже у тому, що команда по ходу матчу поступалася 0:2 абсолютному аутсайдеру першості запорізькому "Металургу" - винні насамперед самі сімферопольці, а точніше, їхня бездарна гра у захисті. Взагалі ж оборона - це найслабкіше місце кримської команди у цьому сезоні. Так було у першій часині чемпіонату, так залишилося і зараз. Судіть самі: за пропущеними голами (а їх у "Таврії" уже назбиралося 36), команда посідає передостаннє місце серед усіх учасників Прем'єр-ліги. І це перекреслює усі зусилля нападу команди, який є на даний момент четвертим за показником забитих голів.

А майбутній суперник сімферопольців добре знає, як забивати кримській команді: матч першого кола у Луганську завершився з хокейним рахунком 5:3. Команда Чанцева вдало стартувала навесні: сім очок у трьох зустрічах. Це, до слова, краще, ніж в "Шахтаря" та "Динамо". Завдяки цьому успіху луганчани покинули зону вильоту і тепер навіть претендують на Лігу Європи. До шостого місця, яке за найімовірніших обставин дасть змогу зіграти у єврокубках, залишилося лише 4 очки. Тому продовження вдалої серії може вивести луганчан туди, де команда жодного разу не була за часів проведення незалежних чемпіонатів - у єврокубки.

Проте й "Таврія" не проти виступити на європейській арені другий рік поспіль, тому у матчі з прямим конкурентом, безперечно гратиме лише на перемогу. Тим паче на очах власної публіки.

Наш прогноз на матч - 2:1.

Найпопулярніший прогноз вболівальників - 2:1

Матч першого кола - "Зоря" - "Таврія" - 5:3 (Лазарович, 29, 85, Віценець, 57, Полянський, 61, Каменюка, 82 - Платон, 23, Ідахор, 39, 89).

Дискваліфіковані: Джурічіч (Таврія) - Касьян (Зоря).