УКР РУС

"Таврія" - "Шахтар". Анонс

17 квітня 2011

Наскільки важко переключитись на чемпіонат після завершення виступів у Лізі чемпіонів?

25 тур. 17.04.2011. 16:00. Сімферополь. РС "Локомотив". Пряма телетрансляція на телеканалах "Футбол" та на "Першому Національному". Текстова трансляція на нашому сайті.

Після того, як "гірники" завершили виступи у найпрестижнішому клубному турнірі Старого Світу, футболісти чемпіона України в один голос заявили, що вони вже усіма думками перебувають в чемпіонаті України. Не виникає сумнівів, що і Кобін, і Хюбшман, і Ракицький, які про це говорять, кривлять душею. Маючи гандикап в 11-ть пукнтів над "Динамо" за шість турів до закінчення сезону, "помаранчево-чорні" почуватимуть себе впевнео (самовпевнено?!), розкуто і вальяжно. І причина тут не стільки в недооцінці донеччанами "Динамо" чи у переконливості, що золото чемпіонату вже в кишені, скільки в реальній неспроможності самих киян наздогнати "Шахтар". Тут навіть більше виникає сумнівів, чи зуміють динамівці захистити другу сходинку від "Металіста".

Іншої думки Мірча Луческу, який навесні пережив інфарктну перемогу над "Севастополем", поразки від "Карпат" і "Оболоні". Містер напередодні нинішнього матчу висловив думку, що у Сімферополі буде суперскладно. Кримчани б'ються за Лігу Європи, і, крім того, добре пам'ятають принизливу поразку в Суперкубку на старті сезону (1:7) і програш у чемпіонаті. Та чи зможе румунський фахівець донести свої слова правильно до футболістів, які, безперечно, досі обговорюють матчі з "Барсою" (ще б пак, забути так швидко цю дуель неможливо). До того ж, сам Луческу зізнався, що розбирати матч з "Барсою" "гірники" будуть аж до початку матчу з "Таврією".

Сімферопольці разом з "Металістом" є командами, які ще не програвали у весняних турах. Команда набрала пристойного ходу і цілком заслужено вирвалась на шосту сходинку. "Таврія" завжди давала бій "кротам" вдома і часто приносила величезні труднощі команді з Донецька. Ніщо не повинно завадити зробити це сьогодні підопічним Петрова знову, адже травмованих чи дискваліфікованих у команді немає.

Дискваліфікованих немає.
Травмовані: Кучер, Срна, Чигринський ("Шахтар").

Всього команди зіграли між собою тридцять дев’ять матчі: +5 =8 -26, з них на полі стадіону "Локомотив" − дев’ятнадцять: +4 =5 -10.

Наш прогноз: 2:2

Найпопулярніший прогноз: 0:2

Матч першого кола: "Шахтар" - "Таврія" - 4:1 (Срна 14, Адріано 62, Жадсон 68, Мхітарян 72 - Ковпак 5)