УКР РУС

"Такого початку я не пам'ятаю за все життя": Вернидуб незадоволений стартом своєї кар'єри в Білорусі

18 квітня 2020 Читать на русском

Головний тренер солігорського Шахтаря Юрій Вернидуб поділився враженнями після поразки в поєдинку 5-го туру чемпіонату Білорусі проти Слуцька.

"Такого початку я не пам'ятаю за все життя. Але що є, те є. Виправдовуватися я не буду. Якщо команда у грі зі Смолевичами завдає 21 удар, зараз – 24 або 25 ударів з них 15 – у площину воріт, і ми забити не можемо...

Чергова невдача команди Вернидуба у відеоогляді матчу Шахтар – Слуцьк

Не знаю. Значить, не вміємо ми забивати. Якщо пенальті ми не можемо реалізувати... Забивай і було б 40 хвилин часу. Все могло б бути по-іншому. Але що маємо, те маємо.

У першому пропущеному голі просто йшла подача – і все. До цього були удари? Не було. Ми навпаки нагнітали, були моменти, поперечина. Не доводили до логічного завершення. У них же перша атака і штрафний цей. До воріт 30-35 метрів, йшла подача, ніхто не доторкнувся і гол. Що говорити? Сумно", – цитує Вернидуба прес-служба Шахтаря.

Вернидуб зазнав чергової невдачі – Шахтар вдома програв Слуцьку

До слова, Шахтар у стартових турах набрав лише 5 пунктів і перебуває на 12-й сходинці. В перших шести матчах у Білорусі (разом із Кубком) Юрій Вернидуб зумів виграти лише раз. Безвиграшна серія солігорської команди налічує вже чотири поєдинки.

Терикони, культ Леніна та тупий ОМОН: куди потрапив Юрій Вернидуб