УКР РУС

Павлов: такі команди як Динамо та Шахтар просто не приділяють увагу молодим футболістам з самого початку

14 жовтня 2019 Читать на русском

Колишній тренер Ворскли, Маріуполя та низки клубів УПЛ Микола Павлов поділився думкою щодо непростого становища молодих українських гравців.

"Більшість керівників клубів зараз хочуть швидкий результат. На жаль, у них на ланцюгу йдуть і тренери. Я не хотів досягти чогось швидко. Якщо бачив, що з'являлися перспективні хлопці, то завжди давав їм можливість проявити себе.

"Гроші, джипи, тьолки і сауни", – Петраков пояснив, чому молоді українські футболісти не їдуть в закордонні чемпіонати

Хто працював зі мною, той знав, що грали ті, хто цього заслуговував, незалежно від віку. До них потрібен підхід. Коли Роман Безус йшов в Динамо, я йому казав, що там багато таких, як ти. Я починав день з Безуса і Рикуна. Якщо бачив, що вони можуть давати результат, то тренувальний день починав з них.

А в таких командах як Динамо або Шахтар їм просто не приділяють увагу з самого початку. Якщо хтось не влаштовує – беруть нового", – сказав Павлов у коментарі ПроФутбол.

Нагадаємо, цьогоріч збірна України U-20 здобула перемогу на чемпіонаті світу, однак після тріумфу далеко не кожен гравець команди Олександра Петракова демонструє шалений прогрес на клубному рівні.

Сікан – 22 хвилини, Холанд – 17 голів: шокуючий контраст найкращих бомбардирів юнацького ЧС-2019 – відчуйте різницю