УКР РУС

Сутичка Зінченка з партнером спровокувала дивний жарт Артети: "Тепер вони живуть разом, ділять дружин"

2 лютого 22:50 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Головний тренер Арсенала Мікель Артета знову прокоментував розбірки Олександра Зінченка і Бена Вайта у 22-му турі АПЛ проти Ноттінгем Форест.

Наприкінці матчу "каноніри" пропустили гол внаслідок незлагоджених дій захисників. Зінченко і Вайт прямо на полі почали з'ясовувати стосунки на підвищених тонах. Артета відповів на питання журналістів дещо дивним жартом і ще раз запевнив, що його тішить така поведінка підопічних.

"Останні кілька днів вони жили в одному будинку, ділили дружин і таке інше! Добре, що тепер вони живуть разом. Вони найкращі друзі (сміється).

Нові деталі конфлікту Зінченка з зірками Арсенала – легенда МЮ наїхав на українця, вердикт фанатів, змова проти збірника

Можливо, ми маємо різне розуміння того, що означає слово бійка. Можливо, це була трохи запальна, емоційна розмова після гри, коли пульс досягає 200 ударів на хвилину. Це нормально. Нічого нового.

Я хочу бачити пристрасть. Я хочу бачити відданість своїх гравців. Мені потрібні гравці, які завжди хочуть стати кращими, а для цього ми повинні бути вимогливими один до одного. Інакше це Діснейленд.

Я люблю це. Поки це робиться з повагою та наміром бути більш вимогливими як команда, я дуже задоволений цим. Ви не будете сперечатися з кимось, якщо у вас не дуже добрі стосунки. Це відбувається тому, що у вас є довіра та хімія з кимось, щоб реагувати так само, як він", – заявив Артета на прес-конференції.

"Що ти сказав, руда паскудо?!": найскандальніша вечірка Ліверпуля – забухали, побилися, а потім порвали Барселону