УКР РУС

"Суркіс віддав за мене великі гроші і хотів повернути витрачене": Верпаковскіс пояснив, чому продовжив контракт з Динамо

24 квітня 2020 Читать на русском

Колишній нападник Динамо Маріс Верпаковскіс зізнався, чому залишився у київському клубі попри непотрапляння до основного складу.

"В принципі, мені гріх скаржитися на те, як склалася моє кар'єра, адже всюди, де мені довелося пограти, я отримував задоволення від футболу. Напевно, можна шкодувати лише про те, що не вдалося повноцінно заграти в Динамо. Але, кожного разу приїжджаючи в оренду в новий клуб, мене всюди поважали, бо я представляв відому команду, яка регулярно виступає на європейській арені.

Верпаковскіс зізнався, чому не перейшов з Динамо у топ-клуб

На мене не розраховували, але я продовжив контракт з Динамо. Чому? Це була умова Динамо, щоб я міг піти в оренду в інший клуб. Ігор Суркіс віддав великі гроші за мене і розраховував, що у разі, якщо я десь "вистрілю", можна буде хоча б повернути витрачені кошти", – сказав Верпаковскіс в інтерв'ю офіційному сайту Динамо.

Нагадаємо, латвійський нападник належав київському клубу у 2003-2011 роках, але з 2007-го майже весь час проводив в орендах. Зокрема, Маріс встиг побігати у футболках іспанських Хетафе та Сельти, хорватського Хайдука та грецького Ерготеліса.

Яремчук, недооцінений гравець збірної України і заміна форварду Динамо – ці трансфери у топ-ліги вже чекають