УКР РУС

Суркіс різко розкритикував ультрас Динамо на презентації Луческу

30 липня 2020 Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс висловився щодо протестів ультрас через призначення Мірчі Луческу головним тренером київського клубу.

"Я сказав ультрас, що якщо у них є люди, які зможуть прийти і поліпшити роботу – будь ласка. А просто базікати я теж можу біля телевізора. І критикувати Барселону, яка програла чемпіонат. Просто так, нічого для цього не роблячи.

Суркіс став на захист Луческу, навівши приклад тренерів, які працювали у стані заклятих ворогів

Працювати треба для цього. Допомагайте конкретними справами. А то виходить, що вони щось палять, а ті вболівальники, які приходять з дітками, не можуть прийти на стадіон, тому що хтось вирішив порозважатися. І нам дають матчі без глядачів. Хто від цього страждає?

Ми подивилися на футбол на сьогоднішній день під час коронавірусу. Футбол повинен бути з глядачами, інакше цей футбол не має сенсу. Але вболівання потрібно цивілізувати, інакше в цьому немає ніякого сенсу. Погаласували і когось образили.

Мене нехай ображають, то таке. Але людина, яка 32 трофеї завоювала, ще не встигла приступити до роботи, а його ображають. Це нормально? Нам треба культурі вчитися. Ми хочемо в Європу? Ультрас прийшли, я не сховався, і до них вийшов. Хочуть ще раз прийти – я ще раз до них вийду. Хочуть керувати клубом – будь ласка, нехай йдуть керують. Тільки гроші занесіть сюди. Мірчі успіхів", – поділився Суркіс на офіційній презентації Луческу в статусі наставника Динамо.

Останній аргумент: чому війна київських ультрас з Луческу та Суркісом йде на користь Динамо та українському футболу