УКР РУС

Суркіс – про новий контракт Де Пени: Я не буду утримувати футболіста в Динамо, як у клітці

22 травня 2021 Читать на русском

Президент "біло-синіх" Ігор Суркіс готовий відпустити уругувайського легіонера команди Карлоса Де Пену вже влітку.

"У Карлоса народилась дитина, і вся його рідня хоче бачити його ближче до батьківщини. У нього ще півроку діє контракт. Ми з ним в чудових стосунках. Я йому довірив, взяв безкоштовно після того, як його порадив Леонід Буряк.

Динамо відкрите до пропозицій щодо Циганкова та Де Пени

Хоча відомі нам програми і говорили, що Динамо бере футболістів мало не зі смітника – виявився дуже кваліфікований футболіст. Ми вдихнули в нього нове життя, і коли він повернеться з відпустки, будемо розмовляти. Якщо у нього буде бажання продовжити контракт, я із задоволенням поставлю також свій підпис. Якщо ж він захоче піти, тим більше, за його словами, у нього є пропозиція з MLS, то ми отримаємо за нього якісь гроші зараз або ж взимку він піде безкоштовно.

Не бачу нічого поганого в цьому питанні. Гроші тут не є наріжним каменем, а в першу чергу інтереси сім'ї. Я не буду утримувати футболіста в Динамо, як у клітці. Але якщо у нього не буде пропозиції від команди, щоб бути ближче до батьківщини, то я думаю, що нам вдасться переконати його залишитися в Динамо. Якщо він потрібен буде Містеру", – сказав Суркіс в інтерв'ю ПРОФУТБОЛ Digital.

"У Єгипті вдарився об штангу, зламав ключицю – були чутки, що його везуть у труні": голкіпера Динамо двічі ховали живцем